Porumbeii.Net

  •   ©Vrei propiul tau site? Acum W3bro.Net iti vine in ajutor. Intra pe site nostru www.w3bro.net si alege pachetul care ti se potriveste sau suna administratorul site si cere o oferta.
Administrator

Inchide Nume


Parola:


»Vizite: 8138166


THE LAST FRONTIER TARTU-Estonia 28 iulie 2018


19-07- 2018      * 9755 vizualizari:     * 0 comentarii:


  ASOCIATIA ANTON PANN VALCEA VA PREMIA TOTI COLUMBOFILII CU CUPE SI DIPLOME CARE VOR INDEPLINI CATEGORIA PALMARES 4 SI 5 ANI LA CRESCATOR SI LA PORUMBEL, IN CADRUL FESTIVITATII DE PREMIERE A UCP

Marti 24 iulie 2018, are loc imbarcarea pentru Concursul International de Maraton Extrem TARTU 2018, editia a V-a la care participa crescatori din Romania si Bulgaria.

Centrele de imbarcare si orele la care incepe imbarcarea sunt:
1. Corabia, incepind cu ora 6.00; Contact: 0773-801720-Florin CRISTUINEA.
Sisteme de imbarcare detinute pentru: Top Pigeon si Bricon.
2. VALCEA, incepind cu ora 8.00; Contact: 0744-853322-Cristi BAIASOIU.
Sisteme de imbarcare detinute pentru: Benzing, Tauris, ceasuri chinezesti FV2, Mega si Bricon.
3. Vulcana Pandele: incepind cu ora 13.00. Contact: 0722-397729, Marius ANDREI.
Sisteme de imbarcare detinute pentru: Benzing si Tauris.
4. Urziceni, incepind cu ora 11.00. Contact: 0722-590557, Nicu BIZDRIGHEANU. Sisteme de imbarcare detinute Benzing, Bricon si ceasuri chinezesti FV2.

5. Paulesti-LevinHaus: incepind cu ora 16.00. Contact: 0722-451669, Ialcin TULES. Sisteme de imbarcare detinute pentru: Benzing, Bricon, Top Pigeon si ceasuri chinezesti FV2 .

Detinatorii altor tipuri de ceasuri de constatare vor aduce atat trapa de imbarcare cat si sistemul de imprimare la centrul de imbarcare la care doreste sa se prezinte.

Crescatorii trebuie sa aduca la imbarcare ceasul de cronometrare si sa cunoasca OBLIGATORIU urmatoarele date, pentru a fi inregistrate pe fisa de imbarcare:

Coordonatele crescatoriei;
Seria ceasului de cronometrare;
Federatia si clubul din care face parte (denumirea completa si corecta) Taxa aferenta numarul de pasari angajate.

Pretul pentru 1 porumbel este de 25 ron. Fiecare crescator poate angaja in concurs cate pasari doreste. Mai multe pasari, mai multe sanse de castig.

Ceasurile mecanice vor fi pornite (bataia ceasurilor) in data de 27.07.2018 ora 20.00, la clubul din care fac parte crescatorii concurenti. Concursul dureaza maxim 7 zile, iar desigilarea se va anunta dupa lansare, in functie de sosirile porumbeilor astfel incat sa se claseze 20% din numarul de porumbei angajati..

Clasamentul se va realiza prin programul de clasamente al UCPR, iar distanta minima de concurs va fi de 1350 km. Pot concura pentru palmares si crescatori ale caror distante aeriene sunt sub 1350 km, dar nu mai putin de 900 km, pentru care se va realiza un clasament separat, cu conditia respectarii RNS-UCPR privind clasamentele.

Porumbeii sositi vor fi anuntati doar prin SMS la numarul de telefon dl. Ialcin TULES, 0722-451669. Anuntul se va face OBLIGATORIU prin mesaj care trebuie sa contina: numele crescatorului, localitatea, clubul, seria, anul si sexul porumbelului, indicele de federatie, ora-minutul-secunda si ziua sosirii.

Exemplu: Popescu Cristian, Pitesti, Voiajorul Maracineni, 225599-16-F, UCPR, 07:28:15, ziua a 2-a.

Premiile se vor acorda pe baza incasarilor obtinute la imbarcare si a sponsorizarilor pentru concurs. Cupe pentru locurile 1 2 si 3

porumbei yearlingi (tineret 1 an) porumbei maturi
palmares porumbei 2 ani
palmares porumbei 3 ani
crescatori 1 an
palmares crescatori 2 ani
palmares crescatori 3 ani.

Fiecare porumbel care claseaza va primi, indiferent de locul obtinut, o diploma de participare.

Premiile anuntate se vor acorda in cadrul Expozitiei Nationale UCPR 2018, unde va exista un stand special pentru porumbeii participanti la aceasta competitie internationala. Numarul porumbeilor participanti la expozitie se va comunica ulterior in functie de spatiul alocat de organizatorii expozitiei.

SPONSORI OFICIALI:

1. Maestrul Ioan CARMAZAN
2. Clubul Sporiv Columbofil LEVIN HAUS;
3. Centrul Medical MEDIURG
4. Florin CRUISTUINEA prin S.C. INTERNATIONAL SPORT PIGEONS S.R.L pentru produsele VAN HEE.
5. BENZING ROMANIA
Alte informatii, despre concurs si alti sponsori sau alte premii care ar putea aparea, vor fi anuntate in timp util.
6. ASOCIATIA ANTON PANN VALCEA

Asteptam cu mare interes participarea unui numar cat mai mare de porumbei si crescatori indiferent de federatia din care acestia fac parte. Pentru ROMANIA acest Concurs, datorita dificultatii lui, este comparabil cu Concursul European Barcelona.Sursa: Cristian BaiasoiuBeautiful Horses

Beautiful Horses


Comentarii:


Lasa un Comentariu:


Nu va apar comentariile? Cititi regulamentul.

Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.Porumbeii.Net nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.